Cea mai mare realizare este sa dai DESTIN unei IDEI. Ideea noastra a devenit City Flowers by Ioana inspirata fiind de bucurii simple si de dragostea pentru flori.
Ioana

Testimoniale

Vreau sa va multumesc pentru buchet! A fost superb...pur si simplu mi-au dat lacrimile cand l-am vazut!
Raluca A
Nu imi pot explica modul in care reusiti sa ma surprindeti de fiecare data cu niste aranjamente exceptionale! Au fost piesa de rezistenta!
Amy H
Multumesc mult pentru florile de azi! Erau pentru mama mea si a spus ca nu a mai primit asa flori deosebite niciodata!
Anamaria
Felicitari pentru intreaga activitate, pentru creatie, pentru Arta, pentru daruire, talent si pentru toate frumusetile care se nasc din mainile si inima ta, Ioana!
Corina
M-a impresionat enorm aranjamentul! Inainte de a va cere ajutorul pentru nunta noastra mie nu imi prea placeau florile...dar de cand mi-am vazut buchetul de mireasa si aranjamentele de pe mese, pot spune ca IUBESC toate florile pe care voi le puneti in valoare!
Madalina M
Multumiri din suflet, Ioana! Este absolut superba lumanarea, exact ce mi-am dorit! Stiu ca poate ti s-a mai spus de mii de ori pana acum, dar ai maini magice!
Ana
Multumim mult pentru aranjamente, ne-au placut mult de tot, si doamnelor invatatoare de asemenea, au zis ca sunt fffff frumoase! De dimineata asa de frumos ne zambeau florile, mi-ai facut ziua mai frumoasa!
Florenta C
Draga Ioana, sunt absolut minunate coronitele, nu ne mai saturam sa le admiram, iti multumim frumos pentru tot!
Cristina
Multumesc mult pentru serviciile excelente oferite, sunteti EXTRAORDINARI! Am avut un buchet catifelat si delicat care mi-au bucurat ochii si sufletul, sala a fost decorata mai frumos decat mi-as fi imaginat-o eu!
Maria & Florin